winesave®PRO uchovává lahvové víno v nejlepším stavu až po dobu několika týdnů od otevření lahve. Oxidace a následné zkažení otevřeného vína je nyní minulostí.
Prostředek winesave®PRO chrání otevřené lahvové víno pomocí vrstvy čistého, inertního a pachově neutrálního plynu – argonu (který je 2,5krát těžší než vzduch). Aplikace winesave®PRO do otevřené lahve zabrání oxidaci vína a tím ochrání celkový charakter vína co se týká barvy a chuti až po dobu několika týdnů.
Prostředek winesave®PRO nepoužívá žádné hnací plyny, uhlovodíky ani jiné příměsi, které by mohly ovlivnit kvalitu Vašeho vína. Naše metoda byla vyzkoušena a je s oblibou využívána nejvýznamnějšími světovými vinařstvími už po desetiletí.
Pro konzumenty vína to znamená, že si mohou svou otevřenou lahev vína vychutnávat v libovolně malém množství po jednotlivých sklenicích. Již nikdy nebudete nuceni vyhodit otevřené víno kvůli jeho zoxidování ani nebudete muset dopíjet celou lahev, jestliže jste ji již otevřeli.
Pro provozovatele podniků, kteří servírují vína po sklenicích, ať už se jedná o restaurace, bary, kavárny nebo vinotéky, winesave®PRO zajistí, že každá sklenice bude stejně dokonalá jako čerstvě po otevření, i když je lahev otevřená již několik dnů nebo dokonce týdnů.